ترجمه مقاله کنترل یک ریزشبکه دارای منابع متعدد - جزیرهای شدن و محدودسازی جریان
مشخصات مقاله:
عنوان انگلیسی مقاله: Control of a Multiple Source Microgrid With Built-in Islanding Detection and Current Limiting
عنوان فارسی مقاله: کنترل یک ریزشبکۀ دارای منابع متعدد با توانائی تشخیص درونی جزیرهای شدن و محدودسازی جریان
دسته: برق
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 16
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
______________________
خلاصه مقاله:
______________________
خلاصه مقاله:
روشی برای کنترل یک محیط ریزشبکهای با منابع انرژی پراکنده و رابط مبدل منبع ولتاژ که دارای چند منبع انرژی است، تحلیل شده و به تایید میرسد. این روش کنترلی به گونهای طراحی شده است که در هر دو حالت عملکرد متصل به شبکه و جزیرهای کار کرده و بین این دو حالت یک گذرای صاف و نرمی را فراهم میکند. دیگر ویژگیهای این روش کنترلی شامل تشخیص جزیرهای شدن با پسخور مثبت و محدودسازی دینامیکی اضافهجریان نیز بررسی میشود. تصدیق این ویژگیهای بیان شده از طریق نتایج حاصل از یک سیستم نمونه کوچک که دارای نتایجی از شبیهسازی حوزه زمان ریزشبکه ولتاژ متوسط است، بدست میآید.
عبارات کلیدی- خودکار، کنترل، اینورتر، جزیرهای، ریزشبکه، مبدل منبع ولتاژ (VSC).
مقدمه
وقتی عمق نفوذ منابع انرژی پراکنده (DER) افزایش مییابد تا افزایش تقاضای برق را در عین کاهش اثرات زیستمحیطی فراهم کند [1]، ریزشبکهها بسیار مرسوم خواهند بود [2]. منابعی که بخشی از ریزشبکه را تشکیل میدهند دارای نیازمندیهای خاصی هستند: هر منبع انرژی پراکنده (DER)، حال اینکه یک منبع تولید پراکنده (DG) باشد یا یک واحد ذخیره پراکنده (DS)، باید قادر باشد تا بدون ایجاد اثرات چشمگیر روی ریزشبکه، به این مجموعه افزوده شده و یا از آن خارج شود. همچنین ریزشبکه باید بتواند در هر دو شرایط از پیش برنامهریزی شده و یا اضطراری، بین حالات متصل به شبکه (GC) و جزیرهای (IS) گذرای آرام و صافی را تجربه کند [2]-[4].
در بیشتر موارد، یک واحد منبع انرژی پراکنده از طریق یک مبدل منبع ولتاژ (که در این مقاله به طور مختصر آن را مبدل خواهیم گفت) با ریزشبکه میزبان در ارتباط است، تا به این طریق کنترل موثری بتوان روی مبدل واسط اعمال کرده و نیازمندیهای عملکردی ریزشبکه را فراهم ساخت [5]. این مقاله بیشتر به راهبرد کنترل مبدل معرفی شده در مرجع [6] میپردازد؛ یک کنترلر مبتنی بر تغییر فاز و دامنه که دارای ویژگیهای لازم برای عملکرد در یک محیط ریزشبکهای را دارا میباشد (مثل تشخیص جزیرهای شدن، حفاظت اضافهجریان، و کنترل دروپ). در کل این مقاله از این راهبرد کنترلی تحت عنوان راهبرد کنترلشده با ولتاژ (VCS) (راهبرد کنترل ولتاژ) یاد خواهیم کرد. این مقاله به کمک موارد ذیل، مقاصد بیشتری را نسبت به مرجع [6] دنبال میکند: